Nieuw! Toolbox Milieuvriendelijk werken

Geplaatst in: Nieuws, door: Georgia op 17 september 2021 16:03

Dit nieuwe onderwerp kan uitstekend algemeen ingezet worden, ook door met name bedrijven die milieu gecertificeerd zijn. Van hen wordt verlangd dat zij ook hun medewerkers voorlichten in milieuvriendelijk werken. Bewustwording om zuinig om te gaan met energie, efficiënt werken met materialen en CO2-reductie komen aan de orde.
Toolboxfilm

Vernieuwd! Toolbox Veilig hijsen

Geplaatst in: Nieuws, door: Georgia op 15 september 2021 13:47

De beelden van deze film zijn vernieuwd. De bouwplaatsmedewerker krijgt hierdoor een goed beeld met welke veiligheidshandelingen rekening moet worden gehouden bij het veilig hijsen. Verder wordt de bouwplaatsmedewerker zich ervan bewust dat je niet zomaar hijwerkzaamheden mag begeleiden maar dat daar vaste handgebaren voor nodig zijn.
Toolboxfilm

Construction Media heeft het ISO 27001 certificaat behaald!

Geplaatst in: Blog, door: Georgia op 30 april 2021 13:24

Construction Media heeft het ISO 27001 certificaat behaald! Sinds maart 2021 zijn wij officieel ISO27001 gecertificeerd, wij zijn enorm trots op deze mijlpaal! Hiermee kunnen wij als bedrijf aantonen dat wij voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging en dat we de gegevens van onze klanten met zorg behandelen. Dit biedt zekerheid en vertrouwen. Tegenwoordig is het verkrijgen van online informatie steeds gewilder, je wilt er dan ook zeker van zijn dat deze informatie veilig is én blijft!

Vernieuwd! Toolbox Lassen en solderen

Geplaatst in: Nieuws, door: Loes op 11 december 2020 13:59

Lassen en solderen komt regelmatig voor. In deze vernieuwde film krijg je te zien hoe je jezelf en je collega’s beschermt tegen schadelijke stoffen, straling, verbranding, elektrocutie en brandgevaar.
Toolboxfilm

Nieuw! Toolbox Binnenklimaat

Geplaatst in: Nieuws, door: Loes op 24 november 2020 14:17

Voor de Industriebox hebben we een nieuw onderwerp over binnenklimaat ontwikkeld. In deze film wordt de kijker er zich van bewust dat een gezonde werkomgeving niet alleen afhankelijk is van een goed ingerichte werkplek, maar dat ook de luchtkwaliteit, temperatuur en tocht het veilig werkgedrag negatief kunnen beïnvloeden. In deze film wordt verteld hoe je (samen met collega’s) voor een goed binnenklimaat kunt zorgen zodat veilig werkgedrag ook hierdoor bevorderd wordt.
Toolboxfilm


Archief berichten: