Blog

23
feb

VCA Examen Tips

Geplaatst in: Nieuws, door: Mustafa op 23 februari 2018 10:46

Tips voor het maken van een VCA Examen

Op VCA examen gaan is meer dan alleen zorgen dat je de lesstof beheerst. Om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt scoren tijdens het examen hebben we wat tips voor je.

Tip 1: Ga niet haasten! De tijd die men krijgt voor het maken van een VCA examen is voor de gemiddelde kandidaat royaal genoeg. Voor VCA Basis krijg je 60 minuten de tijd en voor VCA VOL zelfs 75 minuten de tijd. Over het algemeen houd je 20 a 25 minuten over. Door haasten worden veel meer fouten gemaakt. Neem dus de tijd om de vraag rustig te lezen.

10
jan

Nieuw! INL 40 Orderpicktruck

Geplaatst in: Nieuws, door: Loes op 10 januari 2018 13:38

Bij het verzamelen van orders wordt steeds vaker gebruik gemaakt van gemechaniseerde hulpmiddelen, waarvan de orderpicktruck een goed voorbeeld is.
In deze film zie je dat het werken hiermee niet zonder gevaren is.
05
jan

Analyse arbeidsongevallen in Nederland

Geplaatst in: Nieuws, door: Mustafa op 5 januari 2018 13:40

* De infographic mag geplaatst worden op uw blogartikel/ w

22
dec

Nieuw! INL 39 Alcohol- en drugsgebruik

Geplaatst in: Nieuws, door: Loes op 22 december 2017 13:37

Het effect van alcohol en drugs is dat je waarnemingsvermogen verandert, je bewustzijn verandert, je reactiesnelheid verandert. Dat maakt het gevaarlijk voor werksituaties en dat niet alleen voor jezelf maar ook voor je collega
16
dec

Vernieuwd! T006 Rolsteigers

Geplaatst in: Nieuws, door: Loes op 16 december 2017 12:22

Rolsteigers worden regelmatig gebruikt bij onder andere montage- en installatiewerk. Ze zijn relatief snel en eenvoudig in te zetten. Maar juist daarom gaat het nog weleens mis...

Volgens de nieuwe regelgeving moet je tijdens de opbouw van de rolsteiger beschermd zijn tegen valgevaar. Deze film laat zien hoe je veilig een rolsteiger moet opbouwen.

Tweets by @Constr_Media

Archief berichten: